رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.
موج سوم
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 52 رای
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 52 رای
قسمت هایی از پیشگفتار کتاب:

**.::** موج سوم خواننده را در گستره ای وسیع از داده ها و عقاید و مسائل تازه قرار می دهد، به نحوی که او را در تحلیل و درک آنچه در این جهان آشفته می گذرد یاری می کند.

**.:: **موج سوم بینش ما را نسبت به خودمان و جهان اطرافمان دگرگون خواهد ساخت. جامعه نگری خاص نویسنده ترکیبی تکان دهنده از همه موضوعات میباشد که بنیادی ترین فرضیات ما را متحول می سازد.

**.:: **موج سوم بر این مفهوم بنا شده که تاریخ بشر دو انقلاب ( موج ) را پشت سر گذاشته، انقلاب کشاورزی و انقلاب صنعتی و اکنون در آستانه سومین آن، یعنی انقلاب الکترونیک قرار داریم.

**.:: **موج سوم توجه مارا نه به اهمیت نظم،بلکه به اهمیت بی نظمی وتصادف درتکامل پدیده ها معطوف میدارد.

موج سوم به کسانی تعلق دارد که فکر می کنند داستان بشری به انتها نرسیده و تازه آغاز شده است.

امروزه موجی قوی، بخشی عظیم از جهان را فرا گرفته و دنیایی عجیب و تازه برای کار و تفریح، ازدواج و پرورش اطفال، یا بازنشستگی خلق کرده است. در این فضای گیج کننده، بازرگانان برخلاف جریانهای نامنظم اقتصادی شنا می کنند. سیاستمداران دائما شاهد نوسانات محبوبیتشان در میان مردم هستند. دانشگاهها، بیمارستانها و دیگر سازمانها ناامیدانه با تورم درجنگند.سیستمهای ارزشی درهم می شکنند و فرو می ریزند. در همان حال قایق نجات خانواده و کلیسا و دولت با موانع و امواج خروشان در ستیزند.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1395/03/11
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی موج سوم

تعداد دیدگاه‌ها:
3
برنامه ی خواندن این کتاب رو داشتم. از کتابناک ممنونم که زودتر محقق شد
مطالعه هر کتاب یعنی افروختن یک شمع در تاریکی.
خبرها حاکی از آن است که جناب الوین تافلر ، نویسنده و آینده‌پژوه آمریکایی در سن ۸۷ سالگی در ۲۷ ژوئن در خانه‌اش در لوس آنجلس در گذشت .
تافلر برای اولین بار با ترجمه کتاب «موج سوم» در ایران معروف شده بود.
الوین تافلر که یک خودآموخته در زمینه علوم اجتماعی بود، در سال ۱۹۲۸ در شهر نیویورک بدنیا آمده بود.
او در اواخر دهه شصت میلادی با نوشتن برای مجلات شهرتی به‌هم زد. این زمانی بود که وی به تحقیق در زمینه انقلاب‌های اجتماعی مشغول بود. علاقه او به مطالعه سلطه فرهنگی و مالی آمریکا بر کشورهای در حال توسعه بود.
حاصل این تحقیق، انتشار کتاب شوک آینده در سال ۱۹۷۰ بود که میلیون‌ها نسخه از آن در سراسر جهان به فروش رفت. این کتاب به بیش از بیست زبان ترجمه شد. این کتاب هنوز در حال بازنشر است. در این کتاب تافلر می‌گوید که ترکیب علم و فن آوری به همراه سرمایه‌داری و همینطور انواع تازه ارتباطات بشری، نوعی از جامعه انسانی را رقم خواهد زد که تا کنون موجود نبوده است. پیش‌بینی که حالا در سال ۲۰۱۶ می‌توان آن را به وضوح مشاهده کرد.
پیش‌بینی‌های تافلر که سه دهه قبل در خصوص آینده فرهنگ، خانواده، دولت و اقتصاد انجام شده بود، حالا به نظر بسیار درست می‌رسند. او شبیه‌سازی گونه‌های جانوری، محبوبیت کامپیوترهای شخصی، ایجاد شبکه اینترنت و تلویزیون‌های کابلی را به درستی حدس زده بود.
تافلر گفته بود که «موج غرنده تغییرات» باعث شیوع فردگرایی، سست‌شدن نهاد ازدواج، خانواده‌های سرگشته، ازدیاد جرایم، استفاده از مواد مخدر و در ‌‌نهایت انزوای اجتماعی برای بشر خواهد شد. او این پدیده‌ها را پاسخ روانی انسان‌ها به سردرگمی حاصل از تغییرات سریع فن‌آوری و فرهنگی می‌دانست. تافلر عقیده داشت که سرعت این تغییرات آنقدر زیاد خواهد بود که بنیان جوامع، ‌ نهاد‌ها و حتی کشور‌ها را خواهد لرزاند.
شوک آینده کتاب اول از یک سری سه گانه بود. کتاب دوم به نام «موج سوم» در سال ۱۹۸۰ و کتاب سوم یعنی «جابه‌جایی در قدرت» در ۱۹۹۰ منتشر شد. این دو کتاب با همکاری همسر الوین یعنی هایدی تافلر منتشر شده‌اند.
موج سوم
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک